Podjetje – turistična agencija AR TUR

Turistična agencija AR TUR ponuja svojim gostom raznovrstno izbiro izletov, potovanj, romanj, šolskih in strokovnih ekskurzij.

Gospodarska zbornica je skladno z Zakonom o spodbujanju razvoja turizma izdala Licenco za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev s številko 1742.  Istočasno je bila pridobljena tudi Licenca za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev s številko 1743.

Cilj turistične agencije AR TUR je svojim gostom ponuditi raznovrstne programe:

  • ki so oblikovani s poudarjenim osebnim pristopom;
  • oblikovani tako, da čim bolj izpolnijo želje, sposobnosti in zanimanje gostov;
  • da se programi odlikujejo po izvirnosti in pristnosti;
  • da destinacijo našega potovanja čim bolj podrobno spoznamo (s pomočjo predstavitve na poti do destinacije, s pomočjo ogledovanj kulturno – zgodovinskih znamenitosti, z obiski muzejev, z izbiro animacij na destinaciji   in  z  izbrano gostinsko oz. kulinarično ponudbo),
  • s pomočjo katerih se gosti vračajo z lepimi spomini in doživetji,
  • ter z željo da se kmalu spet vidimo na kateri izmed skupnih poti.

Največji zagon pri oblikovanju in izvedbi programov dajejo prav zvesti gosti, ki se iz leta v leto vračajo.

Organizatorka in turistična vodnica – Andreja Remic

Moto: Tja do koder je vredno iti, ne pelje nobena bližnjica…

Sem ustanoviteljica podjetja AR TUR. Po izobrazbi sem organizatorka poslovanja v turizmu in dolgoletna turistična vodnica, od nedavnega tudi čebelarsko – turistični vodnik. Za različne skupine že več kot 15 let organiziram razna potovanja in izlete. Poleg tega, da sem organizatorka, sem večinoma s skupinami na poti tudi kot izvajalka programa in turistična vodnica.

Z menoj potujejo različne skupine – od osnovnošolcev, sindikalnih skupin, raznovrstnih zaključenih skupin do društev upokojencev.

Rada imam delo z ljudmi, sem velika ljubiteljica narave in kulinarike, z radovednostjo se spoznavam z novimi destinacijami in običaji, svoja znanja in zanimivosti destinacije rada delim s svojimi gosti.

Za svoje goste rada organiziram tudi potopisna predavanja.